Klassikaal


De klassikale cursus bestaat uit 10 lessen van 60 minuten. Er is één keer in de twee weken les. Er zitten maximaal 8 kinderen in een groepje, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Er moet 15 tot 30 minuten per dag thuis intensief worden geoefend, meer is niet nodig. Om huiswerk te maken krijgen de cursisten een inlogcode met wachtwoord. Het huiswerk wordt digitaal gemaakt en automatisch nagekeken. Op deze manier zijn wij meteen op de hoogte van de vorderingen van de leerling. Ook kan de leerling/ouder dit zelf zien.

Tijdens elke les wordt er bij de cursisten een kleine toets afgenomen. Zo kunnen we zien of de stof voldoende wordt beheerst. Het resultaat van deze toets wordt op de huiswerkkaart genoteerd. Deze kaart heeft tot doel de ouders op de hoogte te houden van de vorderingen van hun kind. Wanneer een aantekening op de kaart aanleiding voor u is om contact met ons op te nemen, is dit altijd mogelijk.

Tijdens de 10e les wordt het examen afgenomen. Het examen bestaat uit een 10-minuten test. De kinderen moeten dan in ieder geval bewijzen dat ze de vaardigheid hebben om tenminste 1300 aanslagen te maken in 10 minuten. Dat houdt in: 130 aanslagen per minuut.

De cursus bieden wij aan voor € 170,00. Dit is inclusief examen.

Doe de proefles.


Online


U kunt de cursus ook online volgen. Succes is verzekerd.

Deze cursus bestaat uit 9 lessen. Elke les heeft 8 dagen met opdrachten. Na de laatste opdracht volgt een toets. Aan het einde van de cursus volgt het examen.

De cursist logt ook hier in met een persoonlijk wachtwoord.

De cursist kan zelf het moment kiezen van de lestijd.

Ook voor de online cursus is het nodig om 20 a 30 minuten per dag te typen.

De toets wordt automatisch nagekeken.

Direct na elke oefening ontvangt u terugkoppeling van de resultaten.

Wij coachen de cursist online. De cursist kan online vragen stellen en deze worden ook online beantwoord. Ook is het mogelijk dat de online coach contact zoekt met de cursist.

De lettergrootte van de tekst is aan te passen, speciaal voor dyslexie.

De cursus wordt aangeboden voor € 125,00. Dit is inclusief het examen.

Probeer de proefles.