De Cursus

Het computertypen bestaat uit 10 lessen van 60 minuten (één in de twee weken) met veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Er zitten maximaal 8 kinderen in een groepje.

De cursisten moeten in het bezit zijn van een eigen computer met een tekstverwerkings-programma en een goed werkende printer. De cursus wordt op een computer aangeboden en kost
€ 170,00. Dit is inclusief gebruik van werkboek en examen.

Er moet 15 tot 30 minuten per dag thuis intensief worden geoefend, meer is niet nodig. Om huiswerk te maken krijgen de cursisten een inlogcode met wachtwoord. Het huiswerk wordt digitaal gemaakt en automatisch nagekeken. Op deze manier zijn wij meteen op de hoogte van de vorderingen van de leerling. Ook kan de leerling/ouder dit zelf zien.

Klassikaal

Tijdens elke les wordt er bij de cursisten een kleine toets afgenomen. Zo kunnen we zien of de stof voldoende wordt beheerst. Het resultaat van deze toets wordt op de huiswerkkaart genoteerd. Deze kaart heeft tot doel de ouders op de hoogte te houden van de vorderingen van hun kind. Wanneer een aantekening op de kaart aanleiding voor u is om contact met ons op te nemen, is dit altijd mogelijk.

Tijdens de 10e les wordt het examen afgenomen. Het examen bestaat uit een 10-minuten test. De kinderen moeten dan in ieder geval bewijzen dat ze de vaardigheid hebben om tenminste 1300 aanslagen te maken in 10 minuten. Dat houdt in: 130 aanslagen per minuut.

Het examen wordt in het eigen leslokaal gehouden, zodat de kinderen het idee krijgen dat ze gewoon naar les gaan. Er komt dus geen extra spanning aan te pas.


 Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord

Betere school-
resultaten door blind typenEen vaardigheid voor het leven


Onmisbaar op school en in het middelbaar onderwijs